منصور شفیعی جمعه اظهار داشت: براساس برآوردهای انجام شده، پیش بینی می شود امسال سه هزار و 500 تن لیموترش از 350 هکتار از سطح زیر کشت این محصول برداشت شود.
وی با بیان اینکه این میزان در مقایسه با سال گذشته پنج درصد رشد داشته، خاطرنشان کرد: از جمله دلایل این افزایش تولید رعایت اصول فنی و مبارزه با بیماری ها است.
شفیعی با بیان اینکه محصولات تولید شده برای مصرف تازه خوری در بازارهای هرمزگان عرضه می شود، گفت :بخشی از محصولات تولیدی شهرستان بندرعباس به استانهای کرمان وفارس ارسال می شود.
برداشت محصول لیمو ترش در بندرعباس از اوایل خرداد ماه آغاز وتا اواسط مرداد ماه ادامه دارد.

ارسال پاسخ

لطفا نظرتان را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید